Ensiasunnon ostajien tietopankin esittely

Ensiasunnon ostajan blogin ensimmäinen artikkeli on ensiasunnon ostajien tietopankin esittely. Ensiasunto.org-sivusto on ensiasunnon ostajien tietopankki. Sivuston tarkoituksena on jakaa arvokasta ja hyödyllistä tietoa ensiasunnon ostajille. Sivuston tavoitteena on se, että kaikki ensiasunnon ostajat onnistuisivat elämänsä suurimman sijoituksen tekemisessä eli ensiasunnon ostamisessa.

Sivuston ”Ensiasunnon ostajan opas” käy läpi lyhyesti ja ytimekkäästi ensiasunnon ostamisen vaiheittain. Sivuston ”Sanasto” on ensiasunnon ostajien sanakirja, jossa on määriteltynä kaikki olennaiset termit aakkosjärjestyksessä. Sivuston blogissa käsitellään ensiasunnon ostajia kiinnostavia aiheita. Sivustolla olevien yhteystietojen kautta voi lähettää sivuston ylläpitäjälle viestejä, kehitys- ja yhteistyöehdotuksia.

Sivuston ylläpitäminen ei ole ilmaista, joten tämän vuoksi sivustolla on mainoksia, joiden näyttäminen edellyttää evästeiden käyttöä. Sivuston mainokset pyritään pitämään relevantteina. Sivuston blogissa voidaan julkaista artikkeleita kaupallisessa yhteistyössä esimerkiksi pankkien ja kiinteistönvälittäjien kanssa.

Sivustoa ylläpitää ensiasunnon ostaja Matias Holmqvist, 35-vuotias kauppatieteiden maisteri, joka on myös luonut Suomen suurimman ensiasunnon ostajien yhteisön: Ensiasunto-ryhmän Facebookissa. Ensiasunto-ryhmässä ensiasunnon ostajat voivat keskustella avoimesti ja saada vertaistukea. Ensiasunto-ryhmässä on jo yli 1000 jäsentä ja kaikkien ensiasunnon ostajien kannattaa liittyä ryhmään. Näin päättyy ensiasunnon ostajien tietopankin esittely.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.